Babagan Kita

Pambuka Perusahaan & Sejarah Kita

Zhucheng Jinlong Machine Manufacture Co., Ltd.

ZHUCHENG JINLONG MACHINE MANUFACTURE CO.LTD minangka perusahaan teknologi perlindungan lingkungan berteknologi tinggi sing diadegake kanthi tuntunan saka macem-macem departemen lan kabijakan restrukturisasi miturut kabutuhan status pangembangan industri perlindungan lingkungan China. Perusahaan kita minangka set riset lan pangembangan teknologi lingkungan, pangembangan produk lingkungan, desain teknik lingkungan, konstruksi, operasi lan manajemen fasilitas lingkungan minangka siji, operasi bisnis mandiri saka keuntungan ekonomi lan sosial sing komprehensif saka perusahaan.

6

ZHUCHENG JINLONG MACHINE MANUFACTURE CO.LTD minangka perusahaan teknologi tinggi sing diadegake ing taun 1997 lan khusus ing mesin pulping lan nggawe kertas lan peralatan perlindungan lingkungan. Perusahaan kasebut dumunung ing zona industri Changcheng ing dalan Delisi Tengah Zhucheng. , Shandong, China.Wilayah perusahaan yaiku 37.000 meter persegi, area bengkel 22.000 meter persegi, kanthi jumlah staf 165 wong lan ing njero, insinyur lan teknisi 56 wong.Perusahaan duwe luwih saka 80 set peralatan welding lan hardware.Produk kita wis didol kanthi apik lan diekspor menyang luwih saka 30 negara, kayata Amerika Serikat, Kanada, Australia, Korea Selatan, Rusia, Malaysia, Nikaragua, Meksiko, Vietnam, India, Albania, Korea Utara, Argentina, Yordania, Suriah. , Kenya, Nepal, Pakistan, Bangladesh, Suriah, Kenya lan liya-liyane lan entuk akeh pujian lan reputasi ing luar negeri lan ing omah.Perusahaan kita yaiku "perusahaan kredit AAA, perusahaan teknologi tinggi, perusahaan sing bisa dipercaya, unit sing marem konsumen Weifang, lan perusahaan swasta lan peradaban & ikhlas.

Tim kuat lan departemen teknis & Apa milih kita:

Perusahaan nindakake macem-macem proyek perlindungan lingkungan;Ing perusahaan produksi peralatan perlindungan lingkungan domestik lan manca, skala produksi, tingkat teknis, kualitas produk lan indikator utama liyane ana ing ngarep industri sing padha.

Ruang lingkup bisnis utama: desain teknik lingkungan, kontrak umum teknik lingkungan lan pengadaan peralatan, desain produk lingkungan, manufaktur lan instalasi, teknologi lingkungan lan layanan konsultasi teknis proyek teknik, pangembangan teknologi teknik.

4
3

Perusahaan iki nduweni pasukan teknis sing kuwat, kanthi luwih saka 20 profesional teknologi perlindungan lingkungan ing tingkat sing beda-beda, luwih saka 5 peneliti lan insinyur senior tingkat peneliti, lan luwih saka 10 personel profesional lan teknis kanthi kualifikasi akademik lan gelar teknis liyane. Profesional iki wis kerja keras sajrone pirang-pirang taun ing praktik perlindungan lingkungan domestik, nglumpukake pengalaman praktis sing sugih, kenal karo teknologi perlindungan lingkungan anyar ing omah lan ing luar negeri, lan ngembangake macem-macem teknologi lan produk lingkungan anyar.

Teknologi inti perusahaan yaiku reaktor lumpur granular sirkulasi (MQIC), Upflow anaerobic sludge blanket reactor (UASB), Step feed Biological Nitrogen Removal Process (BRN), etc. Dheweke wis diverifikasi kanthi lengkap ing praktik teknik, lan duwe kaluwihan efisiensi dhuwur, karbon rendah, inovasi lan kepemimpinan ing bidang perlindungan lingkungan.

Miturut macem-macem lapangan produksi, proses produksi sing beda, kualitas limbah, jumlah banyu lan syarat efluen sing beda, perusahaan milih kombinasi proses sing cocog kanggo nyedhiyakake solusi optimal lan dhukungan teknis kanggo perawatan limbah. Kita kekuatan ndadekke bebarengan kawicaksanan pinunjul lan pengalaman sugih saka manager project, manager situs, commissioning engineer lan saben pegawe dadi ahli engineering pinunjul ing proses, construction, commissioning lan contracting umum. Perusahaan wis nggawe reputasi sing luar biasa ing industri kasebut.Ing saindenging negara, semangat inovasi lan hubungan harmonis karo pelanggan, pemasok lan mitra bisnis minangka senjata ajaib kanggo sukses.

Prinsip Panuntun Kita

ZHUCHENG JINLONG MACHINE MANUFACTURE CO.LTD selaras karo filosofi bisnis "berorientasi wong, setya kanggo perlindungan lingkungan, entuk manfaat masyarakat", kanggo nyedhiyakake pangguna saka desain, manufaktur, instalasi, pengujian, dhukungan teknis lan layanan lan kabeh-babak liyane, kabèh proses, layanan nelusuri.Jinlong cumadhang kanggo kerjo bareng karo pamilik proyek, institut riset lan asosiasi industri, ing bidang perawatan banyu industri, direklamasi maneh banyu lan engineering liyane, kita kudu nggawe pionir lan terus inovasi kanggo nggawe kontribusi luwih kanggo pangembangan pangayoman lingkungan ing China lan donya.