Sabuk Tipe Filter Press

  • Belt Type Filter Press

    Sabuk Tipe Filter Press

    Sludge Dewatering Belt Filter Press Machine minangka jinis mesin dewatering sing dikembangake kanthi basis teknologi asing sing maju.Fitur kapasitas perawatan gedhe, kapasitas dewatering dhuwur lan umur dawa.Minangka bagéan saka sistem perawatan banyu sampah, digunakake kanggo dewatering saka partikel dilereni soko tugas lan ampas sawise dianggep supaya minangka kanggo polusi secondary.Iki uga ditrapake kanggo perawatan konsentrasi sing luwih kenthel lan ekstraksi omben-omben ireng.

  • ZDL stacked spiral sludge dewatering machine

    ZDL ditumpuk spiral sludge dewatering machine

    ZDL Sludge dewatering machine nyetel kabinèt kontrol otomatis, tank kahanan flocculation, thickening endhot lan awak dewatering lan tank ngempalaken lan integrasi, bisa ing kahanan operasi otomatis, kanggo entuk flocculation efisien, lan terus-terusan ngrampungake sludge thickening lan dewatering karya, pungkasanipun bakal diklumpukake filtrate recirculation utawa discharge.

  • ZYL Series Belt Type Press Filter Machine

    ZYL Series Belt Type Press Filter Machine

    Peralatan iki minangka generasi paling anyar saka peralatan dehidrasi paten sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan kita kanthi ngenalake, nyerna lan nyerep teknologi canggih Finlandia.Nduweni kaluwihan kapasitas pangolahan gedhe, efisiensi dehidrasi dhuwur (saka 0. - 83% nganti luwih saka 283-5%) lan konsumsi energi sing kurang.Iku ora mung solves masalah materi mlaku nalika tradisional pindho bolong Filter penet dehydrates bahan mentahan, Ing wektu sing padha, iku uga solves masalah meksa materi kurang ing loro ends saka net.Amarga model paling anyar wis jaring pra dewatering, area dewatering gravitasi alam saka endhot wis lengthened, Internet ora squeezed, lan bolong ora gampang diblokir dening serat lan endhot.

  • ZB(X) Board Frame Type Sludge Filter Press

    ZB(X) Rangka Papan Tipe Sludge Filter Press

    Reducer didorong dening motor, lan piring penet didorong dening bagean transmisi kanggo menet piring saringan.Sekrup kompresi lan kacang tetep dirancang kanthi sudut sekrup ngunci diri sing dipercaya, sing bisa njamin linuwih lan stabilitas sajrone kompresi.Kontrol otomatis diwujudake kanthi pelindung lengkap motor.Bisa nglindhungi motor saka overheating lan kakehan.