Hubungi Kita

Zhucheng Jinlong Machine Manufacture Co., Ltd.

KONTAK KAMI

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

alamat

Liyuan Street 2277, Delisi Middle Road, Zhucheng, China

Telpon

0086-18678082978

0086-(0)536-6116888

0086-(0)536-6081658

E-mail

Kasedhiya jam 9AM nganti jam 6 sore