Peralatan flotasi udara sing ora disenengi

  • Wastewater Treatment DAF Unit Dissolved Air Flotation System

    Pengolahan Air Limbah Unit DAF Sistem Flotasi Udara Terlarut

    Seri ZYW Dissolved Air Flotation utamane kanggo pamisahan padat-cair utawa cair-cair.Gelembung mikro sing akeh sing diasilake kanthi sistem dissolving lan ngeculake manut partikel padhet utawa cair kanthi kapadhetan sing padha karo banyu sampah kanggo nggawe kabeh ngambang menyang permukaan saengga entuk tujuan pamisahan padat-cair utawa cair-cair.

  • ZYW Series Horizontal Flow Type Dissolved Air Flotation Machine

    ZYW Series Horizontal Flotation Tipe Dissolved Air Flotation Machine

    1. Kapasitas pangolahan gedhe, efisiensi dhuwur lan kurang pendhudhukan tanah.
    2. Proses lan struktur peralatan sing prasaja lan gampang kanggo nggunakake lan njaga.
    3. Bisa ngilangi bulking endhot.
    4. Aerasi kanggo banyu sajrone flotasi udara nduweni efek sing jelas kanggo ngilangi surfaktan lan ambu ora enak ing banyu.Ing wektu sing padha, aerasi nambah oksigen sing larut ing banyu, nyedhiyakake kahanan sing cocog kanggo perawatan sabanjure.

  • ZSF Series of Dissolved Air Floating Machine(vertical Flow)

    ZSF Series of Dissolved Air Floating Machine (Aliran vertikal)

    ZSF seri larut air floatation mesin perawatan limbah saka struktur baja.Prinsip kerjane yaiku: udhara dipompa menyang tangki udara larut tekanan lan dibubarake kanthi paksa ing banyu kanthi tekanan 0.m5pa.Ing kasus release dadakan, udhara larut ing banyu wis precipitated kanggo mbentuk nomer akeh microbubbles kandhel.Ing proses mundhak alon, ing ngalangi dilereni soko tugas adsorbed kanggo ngurangi Kapadhetan saka ngalangi dilereni soko tugas lan ngambang munggah, Tujuan njabut SS lan CODcr wis ngrambah.Produk kasebut cocog kanggo perawatan limbah minyak bumi, industri kimia, nggawe kertas, kulit, percetakan lan pewarnaan, panganan, pati lan liya-liyane.

  • ZCF Series Cavitation Flotation Type Sewage Disposal Equipment

    ZCF Series Cavitation Flotation Type Sewage Equipment

    ZCF seri air ngambang peralatan perawatan limbah minangka produk paling anyar sing dikembangake dening perusahaan kita kanthi introduksi teknologi manca, lan wis entuk sertifikat persetujuan panggunaan produk perlindungan lingkungan ing Provinsi Shandong.Tingkat penghapusan COD lan BOD luwih saka 85%, lan tingkat penghapusan SS luwih saka 90%.Sistem kasebut nduweni kaluwihan konsumsi energi sing kurang, efisiensi dhuwur, operasi ekonomi, operasi sing prasaja, biaya investasi sing murah lan area lantai sing cilik.Iki digunakake digunakake ing perawatan standar limbah industri lan limbah kutha ing pembuatan kertas, industri kimia, percetakan lan pewarnaan, panyulingan minyak, pati, panganan lan industri liyane.

  • ZQF Series of Shallow Layer Air Floation Machine

    ZQF Series saka Cethek Layer Air Floation Machine

    Mesin flotasi udara cethek efisiensi dhuwur anyar digawe dening perusahaan liwat tes, panggunaan lan perbaikan terus-terusan sajrone sepuluh taun kepungkur miturut teknologi manca paling anyar lan kahanan nyata sistem perawatan limbah China.Dibandhingake karo mesin flotasi udhara tradisional, anyar-jinis dhuwur-efficiency mesin flotasi online cethek owah-owahan saka inlet banyu statis outlet banyu dinamis kanggo inlet banyu dinamis stopkontak banyu statis, Nggawe barang padhet dilereni soko tugas (s) ngambang vertikal ing lumahing banyu ing lingkungan relatif statis saka S. limbah perlu mung 2-m3i ing tank dimurnèkaké, N lan efficiency perawatan dhuwur banget.Luwih saka 20 pulp kimia domestik, pulp semi kimia, kertas sampah, pembuatan kertas, industri kimia, penyamakan, limbah kutha lan unit liyane nggunakake mesin flotasi udara perusahaan, sing kabeh wis memenuhi standar discharge.

  • ZPL Advection Type Air Floatation Precipitation Machine

    ZPL Advection Jinis Air Floatation Mesin Presipitasi

    Ing proses perawatan limbah, pemisahan padat-cair minangka langkah penting.ZP gas l ngambang sedimentasi mesin terpadu iku salah siji saka peralatan misahake ngalangi-Cairan luwih majeng ing saiki.Asalé saka integrasi flotasi udara campuran lan sedimentasi.Iki dirancang khusus kanggo ngusir lemak, zat koloid lan zat tersuspensi sing padhet ing limbah industri lan kutha.Bisa kanthi otomatis misahake zat kasebut saka banyu limbah.Ing wektu sing padha, uga bisa nyuda isi BOD lan COD ing limbah industri, supaya perawatan limbah bisa tekan standar discharge, supaya bisa nyuda biaya limbah.Aspek penting liyane yaiku produk sampingan saka perawatan banyu limbah asring bisa didaur ulang lan digunakake maneh.Iku pancene nyadari efek saka siji mesin karo macem-macem fungsi lan simplifying proses.