Mesin filtrasi mikro

  • Waste water treatment machine drum filter Micro filtration machine

    Mesin Pengolahan Air Limbah Drum Filter Mesin Filter Mikro

    Filter mikro seri ZWN adopts 15-20 micron ventage proses Filter kang istilah minangka mikro nyaring .Micro nyaring punika jenis mechanical cara nyaring .Iku Applied kanggo maximally misahake zat dilereni soko tugas mikro (serat pulp) ana ing Cairan lan nyadari pamisahan saka padhet lan cair.