Pangiriman Flotasi Udara Dibubarake Kasil

xfbgd

Ing Desember 2021, flotasi udara terlarut khusus sing dipesen wis rampung lan cocog karo standar pabrik supaya bisa dikirim kanthi sukses.

Dissolved Air Flotation (DAF System) minangka proses pangolahan banyu sing njlentrehake banyu limbah (utawa banyu liyane, kayata kali utawa tlaga) kanthi ngilangi padhet susupended utawa lenga & pelumas.Kang digunakake digunakake ing perawatan banyu sampah kanggo misahake ngalangi-Cairan, iku bisa mbusak ngalangi dilereni soko tugas, lenga & grease lan zat colloidal èfèktif.Sauntara kuwi, COD, BOD bisa dikurangi.Iki minangka peralatan utama kanggo ngolah banyu limbah.

Fitur Struktur
Sistem DAF utamane kalebu pompa udara terlarut, kompresor udara, prau udara terlarut, awak tangki baja persegi panjang, sistem skimmer.

1. Gampang operasi lan manajemen prasaja, kontrol trep jumlahe banyu sampah lan kualitas.

2.Gelembung mikro diprodhuksi dening prau online dipun bibaraken mung 15-30um, iku adhesive karo flocculant banget kanggo entuk efek flotation luwih.
3. Unik GFA larut sistem online, efficiency dhuwur saka online dissolving bisa tekan 90% +, kemampuan kuwat kanggo clogging

4. Skimmer jinis chain-plate, operasi stabil lan efisiensi dhuwur kanggo kethokan.

Teori Kerja

Banyu udhara larut sing diprodhuksi dening sistem GFA dipompa menyang pelepas udara kanthi nyuda tekanan.Gelembung mikro 15-30um saka releaser udhara bakal tundhuk marang barang padhet sing digantung nggawe luwih entheng tinimbang banyu, banjur barang padhet sing digabungake karo gelembung mikro bisa ngambang ing permukaan kanggo mbentuk lapisan scum sing bakal dibuang dening sistem skimmer menyang tangki sludge. .Banyu resik ngisor mili menyang tank banyu resik.Paling ora 30% banyu resik didaur ulang kanggo sistem GFA nalika liyane dibuwang utawa dipompa kanggo proses sabanjure.

Aplikasi

Sistem DAF, minangka salah sawijining proses perawatan banyu sampah, akeh digunakake ing teknik pemurnian limbah.Bisa digunakake kanggo industri kasebut:

1. Industri kertas - daur ulang pulp ing banyu putih lan banyu resik sing didaur ulang kanggo digunakake.

2. Tekstil, printing lan dyeing industri - abang chromaticity werna lan mbusak SS

3. Rumah potong lan industri panganan

4. Industri Petro-kimia - pamisahan lenga-banyu


Wektu kirim: Dec-17-2021