Ekspor menyang Amerika Utara pangiriman pulper kertas

paper-pulper-delivery

Ing awal taun anyar, Pulper dikirim kanthi sukses.

Ing industri pulp lan kertas, pulper utamane digunakake kanggo papan pulping, buku sampah, karton sampah, lan liya-liyane minangka peralatan utama kanggo ngolah bahan sumber kertas.Nanging, konsumsi energi sing dibutuhake kanggo njaga operasi pulper tradisional dhuwur.Mulane, iku pilihan pisanan kanggo ngirit energi kanthi nggunakake teknologi konversi frekuensi.

Pulper hidrolik hemat energi minangka produk hemat energi sing ditingkatake adhedhasar pulper hidrolik konsentrasi dhuwur vertikal seri ZDS asli.Desain drive ndhuwur sing unik lan teknologi suspensi ngisor diadopsi.Ing premis kanggo njamin karakteristik pulping cepet ZDS asli, daya sing cocog dikurangi luwih saka 50%, supaya bisa entuk efek hemat energi sing jelas.

Pulper hidrolik hemat energi ora nganggo ruang bantalan ing sisih ngisor, ora ana segel pengepakan, ora ana pangopènan lan ora kuwatir babagan bocor banyu lan slurry.Piranti nyopir ndhuwur nganggo reducer sing digawe adhem banyu sing unik, sambungan universal, tingkat kegagalan sing sithik lan perawatan sing gampang.


Wektu kirim: Jan-10-2022