Peralatan perawatan limbah domestik terpadu kanggo ngatasi masalah perawatan limbah domestik ing komunitas

asfds

Peralatan perawatan limbah terpadu asring digunakake ing bidang perawatan limbah domestik ukuran cilik lan medium.Fitur proses kasebut minangka rute proses sing nggabungake perawatan biologis lan perawatan fisikokimia.Bisa bebarengan mbusak impurities koloid ing banyu nalika degrading bahan organik lan amonia nitrogen, lan éling misahake lendhut lan banyu.Iki minangka proses perawatan limbah domestik sing ekonomi lan efisien.

Limbah domestik utamane asale saka urip saben dinane, kalebu banyu limbah siram, banyu adus, banyu limbah pawon, lan liya-liyane.Yen dibuwang langsung, ora mung mbuwang sumber banyu, nanging uga ngrusak lingkungan.Mulane, peralatan sing cocog kudu digunakake kanggo perawatan.Peralatan perawatan limbah terpadu duwe efek perawatan sing jelas ing limbah domestik.COD efluen, nilai pH, NH3-N lan kekeruhan kabeh memenuhi standar kualitas banyu kanggo macem-macem banyu kutha.Limbah sing diolah bisa digunakake maneh kanggo penghijauan kutha, reresik dalan, cuci mobil, siram sanitasi, lan liya-liyane, lan peralatan perawatan limbah sing dikubur nduweni karakteristik kualitas efluen sing stabil, operasi sing gampang, operasi otomatis, area lantai cilik lan biaya operasi sing murah.

Peralatan perawatan limbah terpadu nganggo proses MBR, sing nduweni efisiensi pamisahan padat-cair sing dhuwur, bisa nyegat barang padhet sing digantung, zat koloid lan flora mikroba sing ilang dening unit biologis, lan njaga konsentrasi biomas sing dhuwur ing unit biologis.Peralatan kompak, area lantai cilik, kualitas efluen sing apik lan pangopènan lan manajemen sing trep.

Peralatan perawatan limbah terpadu nduweni tingkat otomatisasi sing dhuwur lan ora mbutuhake manajer duwe pengalaman operasi lan pangopènan sing akeh.Peralatan bisa kanthi otomatis weker parameter sinyal abnormal.Yen ditrapake ing desa lan kutha, uga bisa ditrapake nalika warga desa ora duwe pengalaman babagan operasi lan manajemen peralatan limbah.Desain proses kabeh lancar lan desain peralatan terpadu apik.


Wektu kirim: Nov-05-2021