Model 2700 Tissue tisu mesin nggawe garis mesin kasil dikirim menyang Kazakhstan

Sawise nyoba sukses ing pabrik kita, 2 set Model 2700 Tissue kertas mesin nggawe garis mesin kasil dikirim menyang Kazakhstan ing Jan.2022.Total 8 lemari wadhah dibutuhake.Kabeh baris produksi kalebu seri saka peralatan pulping kayata pulper, layar meksa, layar pigura kedher, deslagger konsistensi dhuwur, deslagger, baling-baling, etc. Lan dhuwur-kacepetan lan energi-nyimpen mesin tisu jamban nggawe.

delivered-1

Katrangan ringkes babagan mesin nggawe kertas tisu tisu kanthi kacepetan dhuwur lan hemat energi.

JL seri kertas tisu kacepetan dhuwur kaca kawat tipis nggawe mesin cocok kanggo nggawe jumlah tetep lan dhuwur-bahan kertas urip lan kertas budaya .Iku spurns mesin silinder mouldl kuna kang penyalahgunaan kacepetan salinan kurang, jumlah dhuwur, efficiency kurang lan operasi Komplek, kang ngganti tong cetakan silinder umum dadi tong papan hidrasi gunung oblique. Wis otomatisitas dhuwur lan gampang dioperasikake. Wis puluhan dandan, kayata ngganti tong papan busur sing bisa diatur dadi tong tekanan, ngganti cetakan ukuran tekanan atmosfer dadi tekanan gaya. ngecor ukuran, ngganti imbuhan pressurizing manual tradisional dadi pressurizing daya udhara lan ngganti scrapper menyang daya online movable .Sawijining ciri utama sing sizingconsistency kurang, tekanan gedhe, evenness, jamur cepet lan evenness apik, orane katrangan jumlah sudhut, kacepetan kendaraan dhuwur, output gedhe. , konsumsi energi kurang, konformasi kompak lan operasi stabil .Iku produk nganyari maneh silinder moumesin ld.

delivered-2

Indeks teknis utama mesin nggawe kertas tisu tisu kanthi kacepetan dhuwur lan hemat energi yaiku ing ngisor iki:

1. Kategori produk: 13-30g / m2Kertas kluwarga kelas menengah.

2. Struktur Bahan Baku: Kertas buku bekas, trim putih (ora ana kertas sampah sing kuwat).

3. Skala produksi: 7-9T/D(Ngetung karo 18g/m2).

4. kertas Net karo: 2700mm.


Wektu kirim: Jan-24-2022