Shaftless screw conveyor, peralatan transportasi

Katrangan singkat:

Dibandhingake karo conveyor meneng shaftless tradisional, conveyor meneng shaftless adopts desain shaftless tengah lan prewangan hanging, lan nggunakake meneng baja integral karo keluwesan tartamtu kanggo push bahan.


Detail Produk

Tag produk

Prinsip Kerja

Dibandhingake karo conveyor meneng shaftless tradisional, conveyor meneng shaftless nduweni kaluwihan pinunjul ing ngisor iki amarga adopts tengah shaftless lan hanging prewangan desain lan nggunakake meneng baja integral karo keluwesan tartamtu kanggo push bahan:

1. meneng wis resistance nyandhang super lan kekiatan lan umur layanan dawa.

2. Resistance nduwurke tumpukan kuwat: ora ana gangguan sumbu tengah.Nduwe kaluwihan khusus kanggo ngirim bahan banded lan gampang tatu kanggo nyegah pamblokiran.

3. Good kinerja pangayoman lingkungan: kanthi terlampir ngaturaken lan gampang "[washing spiral lumahing sing diadopsi kanggo mesthekake sanitasi lingkungan lan ora polusi lan bocor saka bahan diangkut.

4. Torsi gedhe lan konsumsi energi sing kurang: amarga sekrup ora duwe poros lan bahan ora gampang diblokir, bisa nyuda kacepetan, muter kanthi lancar lan nyuda konsumsi energi.

5. kapasitas ngaturaken gedhe: kapasitas ngaturaken punika 1,5 kaping saka conveyor batang tradisional karo diameteripun padha, nganti 40m3 /.H jarak pangiriman dawa, nganti 25m, lan bisa diinstal ing seri multi-tataran miturut kabutuhan pangguna.Bisa ngangkut bahan ing jarak sing adoh lan bisa digunakake kanthi fleksibel.

6. Model sarana nduweni kaluwihan struktur kompak, ngirit ruang, penampilan sing ayu, operasi sing prasaja, ekonomi lan daya tahan, ora ana pangopènan, biaya pangopènan sing murah lan irit daya 35%.Investasi peralatan bisa dibalekake sajrone 2 taun.

3
2

Aplikasi

ZWS shaftless screw conveyor minangka jinis conveyor screw anyar sing dikembangake kanthi mandiri dening perusahaan kita miturut kahanan nyata sing digunakake ing bahan bangunan, industri kimia, tenaga listrik, obat-obatan, metalurgi, panganan lan industri liyane kanggo transportasi bahan. karo mecah dhuwur, viskositas dhuwur, gampang caking lan gampang nduwurke tumpukan, asil ing blockage materi lan prewangan karusakan, nggawe mesin meneng ora bisa digunakake biasane, produk Paten karo hak properti intelektual sawijining.Produk iki cocok kanggo transportasi terus-terusan lan seragam saka bahan nduwurke tumpukan longgar, kenthel lan gampang.Suhu maksimum bahan sing diangkut bisa tekan 400 ℃ lan amba inclination maksimum kurang saka 20 ℃.

Spesifikasi utama produk yaiku: zws215, zws280, wzs360, wzs420, wzs480, zws600 lan zws800.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: