Pengolahan Air Limbah Unit DAF Sistem Flotasi Udara Terlarut

Katrangan singkat:

Seri ZYW Dissolved Air Flotation utamane kanggo pamisahan padat-cair utawa cair-cair.Gelembung mikro sing akeh sing diasilake kanthi sistem dissolving lan ngeculake manut partikel padhet utawa cair kanthi kapadhetan sing padha karo banyu sampah kanggo nggawe kabeh ngambang menyang permukaan saengga entuk tujuan pamisahan padat-cair utawa cair-cair.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Seri ZYW Dissolved Air Flotation utamane kanggo pamisahan padat-cair utawa cair-cair.Gelembung mikro sing akeh sing diasilake kanthi sistem dissolving lan ngeculake manut partikel padhet utawa cair kanthi kapadhetan sing padha karo banyu sampah kanggo nggawe kabeh ngambang menyang permukaan saengga entuk tujuan pamisahan padat-cair utawa cair-cair.

Parameter produk

1 (3)

Prinsip Kerja

DAF dissolved online flotation kasusun saka tank flotasi, sistem online larut, pipa refluks, sistem dissolved online dirilis, skimmer (Adhedhasar kabutuhan customer, ana jinis gabungan, jinis lelungan lan jinis chain-plate kanggo milih.), Kabinet listrik lan sapiturute .

DAF dissolved online flotation dissolved online menyang banyu ing tekanan kerja tartamtu.Ing proses kasebut, banyu bertekanan jenuh karo hawa sing larut lan dibuwang menyang wadhah flotasi.Gelembung udara mikroskopis sing diprodhuksi dening udara sing dibebasake nempel ing barang padhet sing digantung lan ngambang menyang permukaan, mbentuk kemul endapan.A scoop mbusak endhot thickened.Pungkasan, rampung ngresiki banyu.

Teknologi flotasi udara saka flotasi udara terlarut DAF nduweni peran penting ing pemisahan padat-cair (Bebarengan nyuda COD, BOD, kroma, lsp).Pisanan, nyampur agen flocculating menyang banyu mentahan lan aduk sak tenane.Sawise wektu penylametan efektif (lab nemtokake wektu, dosis lan efek flocculation), banyu mentahan lumebu ing zona kontak ngendi umpluk udhara mikroskopis bakal floc lan banjur mili menyang zona misahake.Ing efek buoyancy, gelembung cilik ngambang flocs menyang permukaan, mbentuk kemul sludge.Piranti skimming mbusak sludge menyang hopper sludge.Banjur banyu clarified ngisor mili menyang reservoir banyu resik liwat pipa ngempalaken.Sawetara banyu didaur ulang menyang tank flotasi kanggo sistem larut udara, dene liyane bakal dibuwang.

12

Aplikasi

* Copot lenga lan TSS.

* Pisah partikel cilik lan ganggang ing banyu soko njero lemah.

* Waras produk terkenal ing limbah industri kayata pulp kertas.

* Tumindak minangka tank sedimentasi sekunder kanggo misahake lan konsentrasi partikel lan endapan sing digantung.

Fitur

* Kapasitas gedhe, efisiensi dhuwur lan papan pendhudhukan cilik.

* Struktur kompak, gampang operasi lan pangopènan.

* Penghapusan ekspansi lumpur.

* Aerate ing banyu nalika udhara ngambang, duwe efek sing jelas kanggo ngilangi agen aktif lan mambu sing ora enak ing banyu.Sauntara kuwi, tambah oksigen terlarut nyedhiyakake kondisi sing apik kanggo proses tindakake.

* Bisa entuk efek sing paling apik kanggo nggunakake metode iki nalika mbuwang banyu kanthi suhu sing luwih murah, kekeruhan sing luwih murah lan luwih akeh ganggang.

Wilayah sing cocog

nyembelih, pati, obat-obatan, nggawe kertas, percetakan lan pewarnaan, kulit lan penyamakan kulit, industri petrokimia, banyu limbah domestik, lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: