Scraper Lumpur Transmisi Periferal Tipe ZBG

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Prinsip Kerja

Tipe ZBG peripheral drive mud scraper lan mesin nyedhot utamane kalebu balok utama (balok truss utawa balok piring sing dilipat), bendung kebanjiran, piranti transmisi, silinder stabilisasi aliran, tangki lumpur tengah, tangki pembuangan lumpur, scraper, piranti nyedhot lumpur, Koleksi Scum lan mbusak fasilitas lan piranti transmisi daya.

Banyu sing bakal diolah mlebu saka pipa inlet banyu saka silinder tengah, mili terus menyang tangki sedimentasi liwat silinder stabilisasi aliran, lan banjur nyebar kanggo sedimentasi.Banyu resik mili metu saka bendung limpahan ing sisih pinggir tangki, lan endapan kasebut dikikis lan diklumpukake dening scraper lumpur.

Kanggo port nyedhot endhot, miturut prinsip pipa nyambungake, endhot ing ngisor tank di sedot menyang tank discharge endhot kanthi nggunakake prabédan tingkat banyu;Iki lumebu ing silinder tengah liwat siphon lan dibuwang liwat pipa sludge.Ing wektu sing padha, scum ing tank dikumpulake dening scraper scum lan dibuwang metu saka tank liwat ember slag.

3
2

Ciri khas

Kapasitas pangolahan gedhe bisa ngirit area lantai.

Peralatan scrapes lendhut, nyedot lendhut lan scrapes scum ing wektu sing padha, karo konsumsi energi kurang lan bab 50% daya irit dibandhingake karo peralatan saka specifications padha.Sludge scraping nalika obah, endhot aktif sing dibuwang nduweni konsentrasi dhuwur lan efek discharge sludge sing apik.

Port nyedhot scraper nduweni kaluwihan saka struktur prasaja, ora gampang diblokir, operasi aman lan dipercaya lan pangopènan trep.Aplikasi sing kuat lan gampang diwujudake kanthi kontrol otomatis.

Parameter teknik

Model

Pitik (m)

Kolam jero (m)

Kacepetan periferal (m / min)

Daya Motor (KW)

ZBG- 2 0

20

3-5.6

1 .6

0. 3 2 x

ZBG- 2 5

2 5

1 .7

ZBG- 30

30

1 .8

0.55x2

ZBG- 3 7

3 7

2.0

ZBG- 4 5

4 5

2. 2

0.75x2

ZBG- 5 5

5 5

2.4

ZBG- 6 0

6 0

2. 6

1,5x2 

ZBG- 8 0

8 0

2.7

ZBG- 100

10 0

2.8

2,2x2


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: