ZDL ditumpuk spiral sludge dewatering machine

Katrangan singkat:

ZDL Sludge dewatering machine nyetel kabinèt kontrol otomatis, tank kahanan flocculation, thickening endhot lan awak dewatering lan tank ngempalaken lan integrasi, bisa ing kahanan operasi otomatis, kanggo entuk flocculation efisien, lan terus-terusan ngrampungake sludge thickening lan dewatering karya, pungkasanipun bakal diklumpukake filtrate recirculation utawa discharge.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

ZDL Sludge dewatering machine nyetel kabinèt kontrol otomatis, tank kahanan flocculation, thickening endhot lan awak dewatering lan tank ngempalaken lan integrasi, bisa ing kahanan operasi otomatis, kanggo entuk flocculation efisien, lan terus-terusan ngrampungake sludge thickening lan dewatering karya, pungkasanipun bakal diklumpukake filtrate recirculation utawa discharge.

Nalika peralatan wis mlaku, endhot saka welingan menyang silinder Filter dening meksa nindakake perkara sekrup poros rotary vane lan discharge port amarga mobile, antarane spiral poros rotary pitch vane sempit mboko sithik, supaya endhot dening meksa uga nambah, lan prabédan meksa kanggo dehidrasi, banyu mili saka longkangan Filter piring tetep, ing wektu sing padha peralatan gumantung ing fungsi reresik dhewe antarane ing piring tetep lan movable, ngresiki longkangan Filter kanggo nyegah clogging, kue lendhut sawise lengkap sawise dehidrasi mromosiaken sumbu helical saka port discharge saka discharge.

7

Parameter produk

8

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: