ZLY single screw press, peralatan konsentrasi sludge

Katrangan singkat:

ZLYs nigles crwep er si asc ommonluys edm echaniaclpe r sf lirttaoino fsuldgec oncentaritnoe qupimentt, eh p orducta pilacitnoi nub ranw atre porducedb yt ehm ixeds uldge,s uldged giesituala ndlactr slowed on the ends; idnusrt,yp apermakign,p irtnniga ndd yenig,l aehtere,el ctorpltanig,b erwign,c oa,ls ugara ndo hteri dnusrtyp orducesa lk nidso fsu ldge dewatrenig.E specailfyro t eha ctviatdes uldge,m etlaulgrcial,fly Wong-wong sing ora ngerti apa-apa, sampeyan ora ngerti apa-apa;sliramu iku, lan eho peritnoi cso nvenine, tt ehp ower ndt ehe negryc onsumpitnoa erl wo;t ehw ashignt miei sh otrneed, sampeyan kudu ngerti sm ala, lan t ehi snatltaoina ndm aitnneances erc onvenine.

 


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

ZLY seri single screw press minangka peralatan penebalan sludge sing umum kanggo filtrasi ekstrusi mekanik.Prodhuk iki cocok kanggo dehidrasi endapan campuran, endhapan sing dicerna lan sisa endapan aktif sing diprodhuksi dening limbah kutha;Uga digunakake digunakake kanggo dewatering kabeh jinis endhot diprodhuksi ing metalurgi, pertambangan, industri kimia, papermaking, printing lan dyeing, kulit, electroplating, brewing, batu bara, gula lan industri liyane.Utamane kanggo sludge aktif, sludge metalurgi, konsentrasi flotasi lan tailing (batu bara).Model sarana ditondoi kanthi: sekrup siji digunakake kanggo kompresi lan ekstrusi kanggo dehidrasi pulp, lan konsentrasi pulp bisa diatur;struktur prasaja, operasi trep, kurang daya lan konsumsi energi;Wektu mbilas slurry extruded dipendhet lan banyu disimpen;Area lantai cilik, instalasi lan pangopènan sing trep.

3
1

Ciri khas

Sistem kasebut nduweni tingkat otomatisasi sing dhuwur lan bisa mujudake operasi terus-terusan tanpa pengawasan;Sistem kasebut nduweni operasi sing dipercaya, pangopènan sing prasaja lan biaya sing murah;

Sistem kasebut nduweni kekeringan discharge dhuwur lan biaya operasi sing murah;

Kombinasi sampurna teknologi pemisahan padat-cair kanthi efisiensi dhuwur lan dehidrasi ekstrusi spiral kanthi kecepatan rendah;Teknologi kahanan kimia lan modifikasi canggih diadopsi supaya sistem kasebut bisa ditrapake kanggo macem-macem.

2

Parameter teknik

Model

ZLY450

ZLY600

ZLY700

ZLY800

ZLY1000

ZLY1200

ZLY1500

Diameter sekrup (mm)

450

600

700

800

1000

1200

1500

Konsistensi Inlet(%)      

10-12

     
OutletKonsistensi(%)      

28-32

     
Tekanan Udara Terkompresi (MPa)      

0.2-0.8

     
Kapasitas (t/d)

60-80

80-150

100-200

120-240

140-280

160-320

250-500

Daya Motor (KW)

37

55

75

90

90-110

110-132

132-160


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: