Kabar

  • Upflow pressure screen for papermaking and pulping

    Layar tekanan upflow kanggo papermaking lan pulping

    Layar tekanan upflow kanggo papermaking lan pulping minangka jinis peralatan screening slurry sing dikembangake kanthi nyerna lan nyerep prototipe sing diimpor ing China.Peralatan kasebut akeh digunakake ing screening pulp kasar lan pulp alus saka pulping kertas sampah lan pulp ing ngarep mesin kertas ...
    Waca liyane
  • Working Principle Of Dissolved Air Flotation(DAF) Machine

    Prinsip Kerja Mesin Dissolved Air Flotation (DAF).

    Prinsip Kerja Mesin Flotasi Udara Terlarut (DAF): Liwat sistem larut lan ngeculake udhara, akeh gelembung mikro sing diasilake ing banyu kanggo nggawe partikel padhet utawa cair ing banyu limbah kanthi kapadhetan sing cedhak karo banyu. banyu, nyebabake stat ...
    Waca liyane
  • Working Principle Of  Microfilter

    Prinsip Kerja Mikrofilter

    Microfilter minangka peralatan pamisahan padat-cair kanggo perawatan limbah, sing bisa mbusak limbah kanthi partikel sing digantung luwih saka 0.2mm.Limbah lumebu ing tangki penyangga saka inlet.Tangki penyangga khusus nggawe limbah mlebu ing silinder net kanthi alon-alon lan merata.batin n...
    Waca liyane
  • Technical advantages Of Stacked Spiral Sludge Dewatering Machine

    Kaluwihan Teknis Mesin Dewatering Sludge Spiral Stacked

    1, Dilengkapi karo piranti pra-konsentrasi disk khusus, iku luwih apik kanggo nambani endhot konsentrasi kurang Ngapikake shortcomings saka konsentrasi gravitasi ana, éling konsentrasi-efficiency dhuwur saka endhot konsentrasi kurang, ngrampungake flocculation lan ...
    Waca liyane
  • Domestic sewage treatment equipment exported to Singapore

    Peralatan pengolahan limbah domestik diekspor menyang Singapura

    Peralatan pengolahan limbah domestik diekspor menyang Singapura.Peralatan perawatan limbah terpadu asring digunakake ing bidang perawatan limbah domestik ukuran cilik lan medium.Fitur proses kasebut minangka rute proses sing nggabungake perawatan biologis lan perawatan fisikokimia.Bisa simultan...
    Waca liyane
  • Installation And Operation Skills Of Belt Filter Press

    Katrampilan Instalasi lan Operasi Sabuk Filter Press

    Instalasi sabuk filter press minangka karya sing mbutuhake perhatian.Yen ora dipasang kanthi apik, bakal ana bebaya.Mulane, sabuk filter press kudu diinstal sadurunge digunakake.Sawise instalasi, sawetara operasi cukup dibutuhake.Langkah-langkah pemasangan saringan press belt: 1. Pilih setelan...
    Waca liyane
  • Coal mine sewage treatment equipment has been delivered.(Air flotation sedimentation machine )

    Peralatan pengolahan limbah tambang batubara wis dikirim.(Mesin sedimentasi flotasi udara)

    Ing wulan Maret 2022, flotasi udara terlarut sing disesuaikan wis rampung lan cocog karo standar pabrik supaya bisa dikirim kanthi sukses.Mesin sedimentasi flotasi udara terintegrasi kanggo perawatan limbah utamane cocog kanggo ngobati kabeh jinis banyu limbah kanthi proporsi floc sing cedhak karo banyu...
    Waca liyane
  • Epidemic prevention with one heart — Jinlong company donated materials to the people’s Government of Changcheng Town

    Nyegah epidemi kanthi siji ati — Perusahaan Jinlong nyumbang bahan kanggo Pemerintah Kota Changcheng

    Kanggo ndhukung karya pencegahan lan kontrol epidemi ing Kutha Changcheng, perusahaan Jinlong nyumbang mie instan, bawang putih ireng lan bahan urip liyane menyang Pemerintah Kota Changcheng ing wayah sore tanggal 18 Maret. ...
    Waca liyane
  • Working Principle Of Ceramic Filter

    Prinsip Kerja Filter Keramik

    Filter Keramik dianggo adhedhasar prinsip tumindak kapiler lan micropore, nggunakake keramik microporous minangka medium Filter, nggunakake nomer akeh keramik microporous panah, lan peralatan misahake ngalangi-Cairan dirancang adhedhasar prinsip tumindak kapiler.Filter disk ing ...
    Waca liyane
  • Working principle of Stacked spiral sludge dewatering machine

    Prinsip kerja mesin dewatering sludge spiral stacked

    Mesin dewatering sludge spiral minangka jinis sistem perawatan banyu, sing akeh digunakake ing teknik perawatan banyu limbah kotamadya, petrokimia, industri ringan, serat kimia, nggawe kertas, farmasi, kulit lan industri liyane.Operasi nyata nuduhake yen sludg ...
    Waca liyane
  • High efficiency dissolved air flotation machine

    Mesin flotasi udara larut kanthi efisiensi dhuwur

    Perawatan floatation udhara yaiku kanggo ngliwati udhara menyang banyu sampah lan ngeculake saka banyu ing bentuk gelembung cilik, supaya lenga emulsi, partikel sing digantung cilik lan rereged liyane ing banyu sampah bisa dilebokake ing gelembung, lan ngambang munggah menyang permukaan kanthi gelembung kanggo ...
    Waca liyane
  • Sewage treatment equipment – buried integrated sewage equipment

    Peralatan perawatan limbah - peralatan limbah terpadu sing dikubur

    Kanggo nyukupi kabutuhan pambangunan deso sosialis anyar, nambah lingkungan banyu deso, ngganti status pembuangan limbah domestik deso, ningkatake lingkungan urip lan tingkat kesehatan petani, lan ningkatake perawatan limbah deso, proses desain kanggo deso...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2