Produk

  • 2850 SLANTING SPRAY FORMING HIGH SPEED PAPER MACHINE

    2850 SLANTING SPRAY mbentuk Dhuwur SPEED PAPER MESIN

    Kisaran kuantitatif: 13-40g / m
    Jembar kertas net: 3000mm
    Kacepetan kerja: 400-550m / min
    Kacepetan desain: 600m / min
    Kacepetan crawling: 25m / min
    Kacepetan imbangan dinamis: 650m / min
    Mode transmisi: transmisi segmen, kontrol frekuensi variabel AC
    Ukuran: 4100 mm
    Wangun susunan: lapisan susunan, dipérang dadi ponsel kiwa lan tengen Output nominal: 20-25t/d

  • Toilet paper making machinery using waste paper as raw material, complete tissue paper machine supplier

    Mesin nggawe kertas toilet nggunakake kertas sampah minangka bahan mentah, supplier mesin kertas tisu lengkap

    Katrangan ringkes JL seri mesin kertas tisu kacepetan dhuwur sing cocog kanggo nggawe jumlah tetep...
  • High efficiency filtration equipment fiber ballfilter

    Ballfilter serat peralatan filtrasi efisiensi dhuwur

    Karakteristik XGL Filter bal serat efisiensi dhuwur yaiku devel prosesor banyu hemat energi anyar ...
  • High cod organic wastewater treatment  anaerobic reactor

    Reaktor anaerobik pengolahan limbah organik cod dhuwur

    Struktur reaktor IC ditondoi kanthi rasio diameter dhuwur sing gedhe, umume nganti 4 -, 8, lan dhuwure reaktor tekan 20 kiwa m tengen.Kabèh reaktor kasusun saka kamar reaksi anaerob pisanan lan kamar reaksi anaerob kapindho.Separator telung fase gas, padhet lan cair disetel ing ndhuwur saben kamar reaksi anaerob.Pemisah telung fase tataran kapisan utamane misahake biogas lan banyu, pemisah fase kaping pindho utamane misahake endapan lan banyu, lan sludge influent lan refluks dicampur ing kamar reaksi anaerobik pisanan.Kamar reaksi pisanan nduweni kemampuan gedhe kanggo mbusak bahan organik.Banyu limbah sing mlebu ing kamar reaksi anaerobik kapindho bisa terus diolah kanggo mbusak bahan organik sing isih ana ing banyu limbah lan nambah kualitas efluen.

  • Ceramic vacuum filter ,solid-liquid separation equipment

    Filter vakum Keramik, peralatan pamisahan padat-cair

    Produk seri filter keramik seri CF sing dikembangake dening perusahaan yaiku produk anyar sing nggabungake Electromechanical, piring filter mikroporous, kontrol otomatis, reresik ultrasonik lan teknologi dhuwur lan anyar liyane.Minangka alternatif anyar kanggo peralatan filtrasi, lair minangka revolusi ing bidang pamisahan padat-cair.Kita kabeh ngerti, Filter vakum tradisional wis konsumsi energi gedhe, biaya operasi dhuwur, isi Kelembapan dhuwur saka jajan Filter, efficiency karya kurang, jurusan kurang saka automation, tingkat Gagal dhuwur, beban kerja pangopènan abot lan konsumsi gedhe saka kain Filter.Filter keramik seri CF wis ngganti mode filtrasi tradisional, kanthi desain unik, struktur kompak, indikator maju, kinerja sing apik, keuntungan ekonomi lan sosial sing luar biasa, lan bisa digunakake ing logam non-ferrous, metalurgi, industri kimia, obat, panganan. , perlindungan lingkungan, pembangkit listrik termal, perawatan batu bara, perawatan limbah lan industri liyane.

  • Sewage treatment decanting device, rotary decanter

    Piranti decanting perawatan limbah, decanter rotary

    Aplikasi Bsx rotary decanter minangka peralatan mekanik khusus kanggo perawatan limbah kanthi ...
  • RFS Series Chlorine Dioxide Generator

    RFS Series Klorin Dioksida Generator

    Mixer pipa sing diprodhuksi dening perusahaan kita minangka peralatan sing cocog kanggo nyampur trea...
  • Belt Type Filter Press

    Sabuk Tipe Filter Press

    Sludge Dewatering Belt Filter Press Machine minangka jinis mesin dewatering sing dikembangake kanthi basis teknologi asing sing maju.Fitur kapasitas perawatan gedhe, kapasitas dewatering dhuwur lan umur dawa.Minangka bagéan saka sistem perawatan banyu sampah, digunakake kanggo dewatering saka partikel dilereni soko tugas lan ampas sawise dianggep supaya minangka kanggo polusi secondary.Iki uga ditrapake kanggo perawatan konsentrasi sing luwih kenthel lan ekstraksi omben-omben ireng.

  • ZB(X) Board Frame Type Sludge Filter Press

    ZB(X) Rangka Papan Tipe Sludge Filter Press

    Reducer didorong dening motor, lan piring penet didorong dening bagean transmisi kanggo menet piring saringan.Sekrup kompresi lan kacang tetep dirancang kanthi sudut sekrup ngunci diri sing dipercaya, sing bisa njamin linuwih lan stabilitas sajrone kompresi.Kontrol otomatis diwujudake kanthi pelindung lengkap motor.Bisa nglindhungi motor saka overheating lan kakehan.

  • Industrial Activated Carbon Water Filter/Quartz Sand Filter

    Filter Air Karbon Aktif Industri / Filter Pasir Kuarsa

    Filter karbon aktif HGL karakteristik utamane nggunakake kinerja adsorpsi sing kuat saka aktivasi ...
  • Ozone Generator Water Treatment Machine

    Mesin Pengolahan Banyu Generator Ozon

    Generator ozon bisa nambani banyu kolam renang: ozon minangka lingkungan sing diakoni sacara internasional ...
  • ZDL stacked spiral sludge dewatering machine

    ZDL ditumpuk spiral sludge dewatering machine

    ZDL Sludge dewatering machine nyetel kabinèt kontrol otomatis, tank kahanan flocculation, thickening endhot lan awak dewatering lan tank ngempalaken lan integrasi, bisa ing kahanan operasi otomatis, kanggo entuk flocculation efisien, lan terus-terusan ngrampungake sludge thickening lan dewatering karya, pungkasanipun bakal diklumpukake filtrate recirculation utawa discharge.