Sistem Pengolahan Air Limbah Tipe Paket

  • High cod organic wastewater treatment  anaerobic reactor

    Reaktor anaerobik pengolahan limbah organik cod dhuwur

    Struktur reaktor IC ditondoi kanthi rasio diameter dhuwur sing gedhe, umume nganti 4 -, 8, lan dhuwure reaktor tekan 20 kiwa m tengen.Kabèh reaktor kasusun saka kamar reaksi anaerob pisanan lan kamar reaksi anaerob kapindho.Separator telung fase gas, padhet lan cair disetel ing ndhuwur saben kamar reaksi anaerob.Pemisah telung fase tataran kapisan utamane misahake biogas lan banyu, pemisah fase kaping pindho utamane misahake endapan lan banyu, lan sludge influent lan refluks dicampur ing kamar reaksi anaerobik pisanan.Kamar reaksi pisanan nduweni kemampuan gedhe kanggo mbusak bahan organik.Banyu limbah sing mlebu ing kamar reaksi anaerobik kapindho bisa terus diolah kanggo mbusak bahan organik sing isih ana ing banyu limbah lan nambah kualitas efluen.

  • Package type sewage waste water treatment System

    Sistem Pengolahan Air Limbah Tipe Paket

    Proses oksidasi kontak biologis tingkat 2 nganggo aerator paten, ora mbutuhake fitting pipa sing rumit.Dibandhingake karo tank sludge sing diaktifake, ukurane luwih cilik lan adaptasi sing luwih apik kanggo kualitas banyu lan kualitas banyu stopkontak sing stabil.Ora ana ekspansi sludge.

  • Carbon Steel Fenton Reactor For Wastewater Treatment

    Reaktor Fenton Baja Karbon Kanggo Perawatan Limbah

    Reaktor Fenton, uga dikenal minangka reaktor amben fluidized Fenton lan menara reaksi Fenton, minangka peralatan sing dibutuhake kanggo oksidasi banyu limbah kanthi reaksi Fenton.Adhedhasar menara reaksi Fenton tradisional, perusahaan kita wis ngembangake reaktor amben fluidized Fenton sing dipatenake.Peralatan iki nggunakake cara amben fluidized kanggo nggawe paling saka Fe3 + diprodhuksi dening Metode Fenton ditempelake ing lumahing fluidized amben Fenton operator dening crystallization utawa udan, kang bisa nemen nyuda dosis saka Metode Fenton tradisional lan jumlah endowrat kimia diprodhuksi. (Tambahan H2O2 dikurangi 10% ~ 20%).

  • Wsz-Ao Underground Integrated Sewage Treatment Equipment

    Wsz-Ao Underground Integrated Sewage Treatment Equipment

    1. Peralatan bisa dikubur kanthi lengkap, semi-dikubur utawa diselehake ing ndhuwur permukaan, ora disusun ing wangun standar lan disetel miturut terrain.

    2. Tlatah peralatan sing dikubur ing dasare ora nutupi area permukaan, lan ora bisa dibangun ing bangunan ijo, pabrik parkir lan fasilitas insulasi.

    3. Aerasi lubang mikro nggunakake pipa aerasi sing diprodhuksi dening German Otter System Engineering Co., Ltd. kanggo ngisi oksigen, ora ngalangi, efisiensi ngisi oksigen sing dhuwur, efek aerasi sing apik, irit energi lan irit daya.

  • Wsz-Mbr Underground Integrated Sewage Treatment Equipment

    Wsz-Mbr Underground Integrated Sewage Treatment Equipment

    Piranti kasebut nduweni fungsi perakitan: nggabungake tangki kekurangan oksigen, tank bioreaction MBR, tank sludge, tank reresik lan kamar operasi peralatan ing kothak gedhe, struktur kompak, proses prasaja, area tanah cilik (mung 1 / -312 / saka proses tradisional) , ekspansi tambahan sing trep, otomatisasi dhuwur, lan kapan wae lan ing ngendi wae, piranti kasebut bisa langsung diangkut menyang lokasi target perawatan, skala langsung, tanpa konstruksi sekunder.
    Nglumpukake perawatan limbah lan proses perawatan banyu ing piranti sing padha, bisa dikubur ing lemah utawa permukaan;Sejatine ora endhot, ora impact ing lingkungan lingkungan;efek operasi apik, linuwih dhuwur, kualitas banyu stabil lan kurang biaya operasi.

  • UASB Anaerobic Tower Anaerobic Reactor IC Internal Circulation Anaerobic Tower

    Menara Anaerobik UASB Reaktor Anaerobik IC Sirkulasi Internal Menara Anaerobik

    Separator telung fase gas, padhet lan cair disetel ing sisih ndhuwur reaktor UASB.Sisih ngisor yaiku area lapisan suspensi sludge lan area bed sludge.Banyu sampah dipompa kanthi merata menyang area amben sludge ing sisih ngisor reaktor lan kontak lengkap karo sludge anaerobik, lan bahan organik diurai dadi biogas dening mikroorganisme anaerobik. Cairan, gas lan padhet mbentuk aliran cairan campuran munggah menyang pemisah telung fase, nggawe telu uga dipisahake, nggawe luwih saka 80% bahan organik diowahi dadi biogas, lan ngrampungake proses perawatan banyu limbah.