Flotasi udara sing ora disenengi

  • ZSF Series of Dissolved Air Floating Machine(vertical Flow)

    ZSF Series of Dissolved Air Floating Machine (Aliran vertikal)

    ZSF seri larut air floatation mesin perawatan limbah saka struktur baja.Prinsip kerjane yaiku: udhara dipompa menyang tangki udara larut tekanan lan dibubarake kanthi paksa ing banyu kanthi tekanan 0.m5pa.Ing kasus release dadakan, udhara larut ing banyu wis precipitated kanggo mbentuk nomer akeh microbubbles kandhel.Ing proses mundhak alon, ing ngalangi dilereni soko tugas adsorbed kanggo ngurangi Kapadhetan saka ngalangi dilereni soko tugas lan ngambang munggah, Tujuan njabut SS lan CODcr wis ngrambah.Produk kasebut cocog kanggo perawatan limbah minyak bumi, industri kimia, nggawe kertas, kulit, percetakan lan pewarnaan, panganan, pati lan liya-liyane.

  • Wastewater Treatment DAF Unit Dissolved Air Flotation System

    Pengolahan Air Limbah Unit DAF Sistem Flotasi Udara Terlarut

    Seri ZYW Dissolved Air Flotation utamane kanggo pamisahan padat-cair utawa cair-cair.Gelembung mikro sing akeh sing diasilake kanthi sistem dissolving lan ngeculake manut partikel padhet utawa cair kanthi kapadhetan sing padha karo banyu sampah kanggo nggawe kabeh ngambang menyang permukaan saengga entuk tujuan pamisahan padat-cair utawa cair-cair.

  • ZYW Series Horizontal Flow Type Dissolved Air Flotation Machine

    ZYW Series Horizontal Flotation Tipe Dissolved Air Flotation Machine

    1. Kapasitas pangolahan gedhe, efisiensi dhuwur lan kurang pendhudhukan tanah.
    2. Proses lan struktur peralatan sing prasaja lan gampang kanggo nggunakake lan njaga.
    3. Bisa ngilangi bulking endhot.
    4. Aerasi kanggo banyu sajrone flotasi udara nduweni efek sing jelas kanggo ngilangi surfaktan lan ambu ora enak ing banyu.Ing wektu sing padha, aerasi nambah oksigen sing larut ing banyu, nyedhiyakake kahanan sing cocog kanggo perawatan sabanjure.

  • ZCF Series Cavitation Flotation Type Sewage Disposal Equipment

    ZCF Series Cavitation Flotation Type Sewage Equipment

    ZCF seri air ngambang peralatan perawatan limbah minangka produk paling anyar sing dikembangake dening perusahaan kita kanthi introduksi teknologi manca, lan wis entuk sertifikat persetujuan panggunaan produk perlindungan lingkungan ing Provinsi Shandong.Tingkat penghapusan COD lan BOD luwih saka 85%, lan tingkat penghapusan SS luwih saka 90%.Sistem kasebut nduweni kaluwihan konsumsi energi sing kurang, efisiensi dhuwur, operasi ekonomi, operasi sing prasaja, biaya investasi sing murah lan area lantai sing cilik.Iki digunakake digunakake ing perawatan standar limbah industri lan limbah kutha ing pembuatan kertas, industri kimia, percetakan lan pewarnaan, panyulingan minyak, pati, panganan lan industri liyane.