ZHUCHENG JINLONG MACHINE MANUFACTURE CO.LTD minangka perusahaan teknologi perlindungan lingkungan berteknologi tinggi sing diadegake kanthi tuntunan saka macem-macem departemen lan kabijakan restrukturisasi miturut kabutuhan status pangembangan industri perlindungan lingkungan China.

maca liyane

PAWARTA

  • Model 2700 Tissue tisu mesin nggawe garis mesin kasil dikirim menyang Kazakhstan

    Sawise nyoba sukses ing pabrik kita, 2 set Model 2700 Tissue kertas mesin nggawe garis mesin kasil dikirim menyang Kazakhstan ing Jan.2022.Total 8 lemari wadhah dibutuhake.Kabeh baris produksi kalebu seri saka peralatan pulping kayata pulper, layar meksa, layar pigura kedher, deslagger konsistensi dhuwur, deslagger, baling-baling, etc. Lan dhuwur-kacepetan lan energi-nyimpen mesin tisu jamban nggawe.Katrangan ringkes babagan kacepetan dhuwur lan hemat energi ...

    maca liyane
  • Ekspor menyang Amerika Utara pangiriman pulper kertas

    Ing awal taun anyar, Pulper dikirim kanthi sukses.Ing industri pulp lan kertas, pulper utamane digunakake kanggo papan pulping, buku sampah, karton sampah, lan liya-liyane minangka peralatan utama kanggo ngolah bahan sumber kertas.Nanging, konsumsi energi sing dibutuhake kanggo njaga operasi pulper tradisional dhuwur.Mulane, iku pilihan pisanan kanggo ngirit energi kanthi nggunakake teknologi konversi frekuensi.Pulper hidrolik hemat energi i...

    maca liyane
  • Pangiriman Flotasi Udara Dibubarake Kasil

    Ing Desember 2021, flotasi udara terlarut khusus sing dipesen wis rampung lan cocog karo standar pabrik supaya bisa dikirim kanthi sukses.Dissolved Air Flotation (DAF System) minangka proses pangolahan banyu sing njlentrehake banyu limbah (utawa banyu liyane, kayata kali utawa tlaga) kanthi ngilangi padhet susupended utawa lenga & pelumas.Kang digunakake digunakake ing perawatan banyu sampah kanggo misahake ngalangi-Cairan, iku bisa mbusak ngalangi dilereni soko tugas, lenga & grease lan zat colloidal èfèktif.Kangge...

    maca liyane
  • Instalasi peralatan perawatan limbah domestik terpadu modular cerdas

    1500 m3 / D, situs instalasi peralatan perawatan limbah domestik terpadu modular cerdas.Peralatan kasebut bisa dikubur ing lemah, sing ngrampungake masalah insulasi termal ing cuaca sing adhem banget ing China Lor.Bisa operate biasane ing minus 28 ℃, lan konsumsi daya mung 60% saka peralatan tradisional.Kauntungan saka peralatan perawatan limbah sing dikubur: 1. Dikubur ing ngisor permukaan, permukaan ing ndhuwur peralatan bisa digunakake minangka greening utawa tanah liyane, tanpa ...

    maca liyane
  • Peralatan perawatan limbah domestik terpadu kanggo ngatasi masalah perawatan limbah domestik ing komunitas

    Peralatan perawatan limbah terpadu asring digunakake ing bidang perawatan limbah domestik ukuran cilik lan medium.Fitur proses kasebut minangka rute proses sing nggabungake perawatan biologis lan perawatan fisikokimia.Bisa bebarengan mbusak impurities koloid ing banyu nalika degrading bahan organik lan amonia nitrogen, lan éling misahake lendhut lan banyu.Iki minangka proses perawatan limbah domestik sing ekonomi lan efisien.Limbah domestik utamane asale saka ...

    maca liyane