Peralatan perawatan lumpur

  • Shaftless screw conveyor , transportation equipment

    Shaftless screw conveyor, peralatan transportasi

    Dibandhingake karo conveyor meneng shaftless tradisional, conveyor meneng shaftless adopts desain shaftless tengah lan prewangan hanging, lan nggunakake meneng baja integral karo keluwesan tartamtu kanggo push bahan.

  • ZXG Series of Central Transimission Mud Scraper

    Seri ZXG saka Central Transimission Mud Scraper

    Prinsip Kerja Pengikis lumpur drive tengah sing digantung utamane kasusun saka perlambatan ...
  • Waste water treatment machine drum filter Micro filtration machine

    Mesin Pengolahan Air Limbah Drum Filter Mesin Filter Mikro

    Filter mikro seri ZWN adopts 15-20 micron ventage proses Filter kang istilah minangka mikro nyaring .Micro nyaring punika jenis mechanical cara nyaring .Iku Applied kanggo maximally misahake zat dilereni soko tugas mikro (serat pulp) ana ing Cairan lan nyadari pamisahan saka padhet lan cair.

  • ZBG Type Peripheral Transmission Mud Scraper

    Scraper Lumpur Transmisi Periferal Tipe ZBG

    Prinsip Kerja ZBG jinis drive peripheral scraper lumpur lan mesin nyedhot utamané kalebu ...
  • Belt Type Filter Press

    Sabuk Tipe Filter Press

    Sludge Dewatering Belt Filter Press Machine minangka jinis mesin dewatering sing dikembangake kanthi basis teknologi asing sing maju.Fitur kapasitas perawatan gedhe, kapasitas dewatering dhuwur lan umur dawa.Minangka bagéan saka sistem perawatan banyu sampah, digunakake kanggo dewatering saka partikel dilereni soko tugas lan ampas sawise dianggep supaya minangka kanggo polusi secondary.Iki uga ditrapake kanggo perawatan konsentrasi sing luwih kenthel lan ekstraksi omben-omben ireng.

  • ZHG series of crane scraper ,mud scraper equipment

    Seri ZHG crane scraper, peralatan scraper lumpur

    Prinsip Kerja Mesin nyedhot sludge ZHG siphon minangka salah sawijining mesin mekanis sing umum digunakake ...
  • ZDL stacked spiral sludge dewatering machine

    ZDL ditumpuk spiral sludge dewatering machine

    ZDL Sludge dewatering machine nyetel kabinèt kontrol otomatis, tank kahanan flocculation, thickening endhot lan awak dewatering lan tank ngempalaken lan integrasi, bisa ing kahanan operasi otomatis, kanggo entuk flocculation efisien, lan terus-terusan ngrampungake sludge thickening lan dewatering karya, pungkasanipun bakal diklumpukake filtrate recirculation utawa discharge.

  • Sewage treatment decanting device, rotary decanter

    Piranti decanting perawatan limbah, decanter rotary

    Aplikasi Bsx rotary decanter minangka peralatan mekanik khusus kanggo perawatan limbah kanthi ...
  • High Quality Mechanical Grille For Waste Water Treatment

    Panggangan Mekanik Kualitas Tinggi Kanggo Pengolahan Air Limbah

    Saringan mekanik layar bar stainless steel otomatis kanggo pra-perawatan banyu limbah.Layar bar sing efisien dhuwur kanggo perawatan banyu limbah dipasang ing inlet stasiun pompa utawa sistem perawatan banyu.Iku kasusun saka alas, bajak shaped tines tartamtu, rake piring, chain elevator lan motor Reducer Unit etc. Kang nglumpuk menyang papan beda miturut tingkat aliran beda utawa jembaré saluran.

  • ZYL Series Belt Type Press Filter Machine

    ZYL Series Belt Type Press Filter Machine

    Peralatan iki minangka generasi paling anyar saka peralatan dehidrasi paten sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan kita kanthi ngenalake, nyerna lan nyerep teknologi canggih Finlandia.Nduweni kaluwihan kapasitas pangolahan gedhe, efisiensi dehidrasi dhuwur (saka 0. - 83% nganti luwih saka 283-5%) lan konsumsi energi sing kurang.Iku ora mung solves masalah materi mlaku nalika tradisional pindho bolong Filter penet dehydrates bahan mentahan, Ing wektu sing padha, iku uga solves masalah meksa materi kurang ing loro ends saka net.Amarga model paling anyar wis jaring pra dewatering, area dewatering gravitasi alam saka endhot wis lengthened, Internet ora squeezed, lan bolong ora gampang diblokir dening serat lan endhot.

  • ZLY single screw press ,sludge concentration equipment

    ZLY single screw press, peralatan konsentrasi sludge

    ZLYs nigles crwep er si asc ommonluys edm echaniaclpe r sf lirttaoino fsuldgec oncentaritnoe qupimentt, eh p orducta pilacitnoi nub ranw atre porducedb yt ehm ixeds uldge,s uldged giesituala ndlactr slowed on the ends; idnusrt,yp apermakign,p irtnniga ndd yenig,l aehtere,el ctorpltanig,b erwign,c oa,ls ugara ndo hteri dnusrtyp orducesa lk nidso fsu ldge dewatrenig.E specailfyro t eha ctviatdes uldge,m etlaulgrcial,fly Wong-wong sing ora ngerti apa-apa, sampeyan ora ngerti apa-apa;sliramu iku, lan eho peritnoi cso nvenine, tt ehp ower ndt ehe negryc onsumpitnoa erl wo;t ehw ashignt miei sh otrneed, sampeyan kudu ngerti sm ala, lan t ehi snatltaoina ndm aitnneances erc onvenine.

     

  • ZDL Stacked Spiral Sludge Dewatering Machine

    ZDL Ditumpuk Spiral Sludge Dewatering Machine

    1. Dibandhingke meneng endhot dehydrator, ditrapake konsentrasi 2000mg / l-5000mg / L Iku ora mung bisa nambani endhot konsentrasi dhuwur, nanging uga musataken lan dehydrate endhot konsentrasi kurang langsung.Iki ditrapake kanggo macem-macem konsentrasi sludge, nganti 2000mg / l-5000mg / L.

    2. Cincin tetep sing bisa dipindhah ngganti kain panyaring, sing ngresiki awake dhewe, ora clogging lan gampang ngobati endapan berminyak
    Ing rotasi poros meneng, piring movable gerakane uga relatif kanggo piring tetep, supaya minangka kanggo éling terus proses poto-reresik lan supaya masalah blockage umum saka dehydrator tradisional.Mulane, wis resistance lenga kuwat, gampang misahake lan ora blockage.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2