Panggangan Mekanik Kualitas Tinggi Kanggo Pengolahan Air Limbah

  • High Quality Mechanical Grille For Waste Water Treatment

    Panggangan Mekanik Kualitas Tinggi Kanggo Pengolahan Air Limbah

    Saringan mekanik layar bar stainless steel otomatis kanggo pra-perawatan banyu limbah.Layar bar sing efisien dhuwur kanggo perawatan banyu limbah dipasang ing inlet stasiun pompa utawa sistem perawatan banyu.Iku kasusun saka alas, bajak shaped tines tartamtu, rake piring, chain elevator lan motor Reducer Unit etc. Kang nglumpuk menyang papan beda miturut tingkat aliran beda utawa jembaré saluran.