Instalasi peralatan perawatan limbah domestik terpadu modular cerdas

asdfdsg

asfg

1500 m3 / D, situs instalasi peralatan perawatan limbah domestik terpadu modular cerdas.Peralatan kasebut bisa dikubur ing lemah, sing ngrampungake masalah insulasi termal ing cuaca sing adhem banget ing China Lor.Bisa operate biasane ing minus 28 ℃, lan konsumsi daya mung 60% saka peralatan tradisional.

Kauntungan saka peralatan perawatan limbah sing dikubur:

1. Dikubur ing ngisor permukaan, permukaan ing ndhuwur peralatan bisa digunakake minangka greening utawa tanah liyane, tanpa mbangun omah, dadi panas lan insulasi termal.

2. Proses oksidasi kontak biologis rong tahap nganggo oksidasi kontak biologis aliran push, lan efek perawatan luwih apik tinimbang tank oksidasi kontak biologis sing dicampur utawa rong tahapan.Dibandhingake karo tank endhot aktif, volume cilik, daya adaptasi kuwat kanggo kualitas banyu, resistance mbukak impact apik, kualitas efluent stabil lan ora bulking endhot.Pengisi telung dimensi elastis anyar digunakake ing tangki, sing duwe area permukaan khusus sing gedhe lan gampang digantung lan mbusak film mikroorganisme.Ing beban organik sing padha, nduweni tingkat penghapusan bahan organik sing dhuwur lan bisa nambah kelarutan oksigen ing udhara ing banyu.

3. Cara oksidasi kontak biologi diadopsi kanggo tank biokimia.Beban volume pangisi relatif kurang, mikroorganisme ana ing tahap oksidasi dhewe, lan produksi endapan cilik.Sampeyan mung perlu ngeculake endapan sepisan luwih saka telung sasi (90 dina) (nyedhot utawa dehidrasi menyang kue lumpur nganggo truk septik lan diangkut metu).

4. Sistem pangolahan peralatan kabeh dilengkapi sistem kontrol listrik otomatis lan sistem weker kesalahan peralatan, sing bisa digunakake kanthi aman lan andal.Biasane, ora perlu personel khusus kanggo ngatur, nanging mung kudu njaga lan njaga peralatan ing wektu sing tepat.


Wektu kirim: Nov-13-2021