Mesin Dirt Rotary Filter Tipe ZWN (Filtrasi mikro)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Prinsip Kerja

Mesin iki cocok kanggo misahake ngalangi-Cairan banyu limbah industri, lan bisa mbusak rereget karo partikel dilereni soko tugas luwih saka 0.m2m.Limbah lumebu ing tangki penyangga saka inlet.Tangki penyangga khusus nggawe limbah mlebu ing silinder net kanthi alon-alon lan merata.Silinder jaring njero ngeculake materi sing dicegat liwat bilah puteran, lan banyu sing disaring dibuwang saka celah silinder jaring.

3
2

Ciri khas

Model sarana nduweni kaluwihan struktur sing prasaja, operasi sing stabil, pangopènan sing trep lan umur layanan sing dawa.

Kapasitas filtrasi gedhe lan efisiensi dhuwur.Umume, tingkat pemulihan serat banyu limbah luwih saka 80%.

Pendhudhukan tanah cilik, biaya murah, operasi kacepetan kurang, proteksi otomatis, instalasi sing trep, hemat banyu lan listrik.

Operasi terus-terusan kanthi otomatis, ora ana wong khusus sing kudu ngurus, lan konsentrasi serat daur ulang bisa tekan luwih saka 12%.Bisa digunakake tinimbang thickener lan dehydrator bolong bunder kanthi ngganti saringan kanthi bolong sing beda.

1

Aplikasi

Filter mikro seri ZWN nganggo proses filtrasi pori mikro 15-20m, sing diarani filtrasi mikro.Filter pori mikro minangka metode filtrasi mekanik.Cocog kanggo mbusak zat sing digantung ing cairan

(serat pulp) bisa dipisahake kanthi maksimal kanggo mujudake tujuan pemisahan padat-cair.Iki digunakake digunakake ing filtrasi limbah saka papermaking, tekstil, printing lan dyeing, industri kimia lan pangan, utamané kanggo perawatan saka papermaking banyu putih, supaya minangka kanggo entuk tujuan circulation ditutup lan nggunakake maneh.

Parameter teknik

Mode

网筒直径(mm

处理能力(m3/jam

网孔尺寸 (mm)

去除率

外形尺寸A×B×H(mm)

> 0,75 mm

> 0,37 mm

ZWN-50

60

50

 

95%

55%

2420¾10 0¾942

ZWN-10

90

100

 

95%

55%

3200¾1300¾1218

ZWN-150

1050

150

 

95%

55%

3400¾1400¾1236

ZWN-20

1200

200

02.~1

95%

55%

3500¾1850¾1483

ZWN-30

1350

300

 

95%

55%

3600¾1700¾1687

ZWN-40

1500

400

 

95%

55%

3650¾1800¾18 3

ZWN-50

1600

500

 

95%

55%

3800¾1820¾1920


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: