Panggangan Mekanik Kualitas Tinggi Kanggo Pengolahan Air Limbah

Katrangan singkat:

Saringan mekanik layar bar stainless steel otomatis kanggo pra-perawatan banyu limbah.Layar bar sing efisien dhuwur kanggo perawatan banyu limbah dipasang ing inlet stasiun pompa utawa sistem perawatan banyu.Iku kasusun saka alas, bajak shaped tines tartamtu, rake piring, chain elevator lan motor Reducer Unit etc. Kang nglumpuk menyang papan beda miturut tingkat aliran beda utawa jembaré saluran.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Layar bar stainless steel otomatis saringan mekanik kanggo pra-perawatan banyu limbah Layar bar sing efisien dhuwur kanggo perawatan banyu limbah dipasang ing inlet stasiun pompa utawa sistem perawatan banyu.Iku kasusun saka alas, plow shaped tines tartamtu, piring rake, chain elevator lan unit reducer motor etc. Kang nglumpuk menyang papan beda miturut tingkat aliran beda utawa saluran width.The piring rake, kang tetep ing chain elevator, wiwit. gerakan searah jarum jam ing drive piranti nyopir, hooking ampas saka mudhun kanggo munggah bebarengan karo chain elevator.Ing efek saka guide setir lan rodha nuntun, ampas bakal kosong dibuwang dening gravitasi nalika piring rake tekan ndhuwur layar bar.Tines rake dipindhah menyang ngisor peralatan lan wiwit bisa kanggo babak liyane, ampas gerakane terus-terusan.

Fitur Utama Layar Bar

1. High-Automaticity, efek pamisahan apik, daya kurang, ora gangguan, apik anti-karat.

2. Terus lan stabil mlaku tanpa rawuh.

3. Ana piranti safety kakehan.Bisa Cut pin nyukur nalika layar overloaded.

4. Kemampuan ngresiki diri sing apik banget amarga struktur sing apik.

5.Operasi sing dipercaya lan aman, mula mung butuh kerja pangopènan sing sithik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED