Spiral Sand Water Separator Mud Recycling Machine

Katrangan singkat:

Efisiensi pamisahan bisa nganti 909 ~ 8%, lan partikel ≥ 0.m2m bisa dipisahake.Iku adopts sekrup shaftless lan prewangan tengah anhydrous, kang trep kanggo pangopènan.

Struktur kompak lan bobot entheng.

Bagean utama piranti transmisi anyar yaiku pengurangan poros sing dipasang.Tanpa kopling, gampang dipasang lan diselarasake.Strip lining saka jinis instalasi cepet, kang gampang kanggo ngganti.

Posisi sumbu sekrup luwes, sing trep kanggo nyetel celah safety ing antarane mburi buntut lan tembok kothak.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Efisiensi pamisahan bisa nganti 909 ~ 8%, lan partikel ≥ 0.m2m bisa dipisahake.Iku adopts sekrup shaftless lan prewangan tengah anhydrous, kang trep kanggo pangopènan.

Struktur kompak lan bobot entheng.

Bagean utama piranti transmisi anyar yaiku pengurangan poros sing dipasang.Tanpa kopling, gampang dipasang lan diselarasake.Strip lining saka jinis instalasi cepet, kang gampang kanggo ngganti.

Posisi sumbu sekrup luwes, sing trep kanggo nyetel celah safety ing antarane mburi buntut lan tembok kothak.

3
2

Aplikasi

ZF l spiral sand water separator digunakake ing tanduran perawatan limbah lan kamar grit kanggo misahake campuran banyu wedhi sing dibuwang saka kamar grit.

Ciri khas

ZFL wedhi jamur pemisah banyu dumadi saka shaftless meneng, lining Strip, U-shaped alur, tank banyu, deflector lan piranti nyopir.

Proses kerja: Cairan campuran banyu wedhi dilebokake ing tangki banyu saka sisih ndhuwur separator.Cairan campuran medium lan abot, kayata partikel pasir, bakal disimpen ing ngisor alur U-shaped.Didorong dening meneng, partikel wedhi bakal munggah ing sadawane kepekso U-shaped alur ngisor lan terus mindhah kanggo kadohan tartamtu sawise ninggalake tingkat Cairan.Sawise partikel wedhi dehidrasi kanthi lengkap, bakal dibuwang menyang ember wedhi liwat port discharge wedhi, Banyu sing dipisahake saka pasir dibuwang saka port kebanjiran lan dikirim menyang blumbang inlet ing tanduran.

Parameter teknik

23

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: