Sabuk Tipe Filter Press

Katrangan singkat:

Sludge Dewatering Belt Filter Press Machine minangka jinis mesin dewatering sing dikembangake kanthi basis teknologi asing sing maju.Fitur kapasitas perawatan gedhe, kapasitas dewatering dhuwur lan umur dawa.Minangka bagéan saka sistem perawatan banyu sampah, digunakake kanggo dewatering saka partikel dilereni soko tugas lan ampas sawise dianggep supaya minangka kanggo polusi secondary.Iki uga ditrapake kanggo perawatan konsentrasi sing luwih kenthel lan ekstraksi omben-omben ireng.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Sludge Dewatering Belt Filter Press Machine minangka jinis mesin dewatering sing dikembangake kanthi basis teknologi asing sing maju.Fitur kapasitas perawatan gedhe, kapasitas dewatering dhuwur lan umur dawa.Minangka bagéan saka sistem perawatan banyu sampah, digunakake kanggo dewatering saka partikel dilereni soko tugas lan ampas sawise dianggep supaya minangka kanggo polusi secondary.Iki uga ditrapake kanggo perawatan konsentrasi sing luwih kenthel lan ekstraksi omben-omben ireng.

Parameter produk

4

Fitur mesin press Sabuk Filter kanggo dewatering

--Austria teknologi majeng, ayu apperance.

--Struktural rigidity, operasi Gamelan, kurang gangguan.

--Konfigurasi majeng ?peralatan pra-pengayaan,efek flokulasi endhot, biaya operasi kurang.

--Gravity dewatering konfigurasi zona distributor majeng, distribusi saka materi kanggo mangan Filter karo urip.

--Power transmisi dening mechanical utawa frekuensi sawetara kacepetan stepless, adaotability sudhut.

--Backwash piranti karo dipercaya, dijamin Filter karo efek dewatering.

--Operasi sing aman lan dipercaya, keamanan inframerah lan aman saka macem-macem piranti mandeg darurat.

--Bisa diatur miturut bahan beda karo specification beda saka Filter, nyaring lan tliti dhuwur.

Aplikasi saka Belt Filter press

-- Pengolahan banyu limbah kutha

-- Penyulingan lenga

-- Kimia

-- Metalurgi

-- Cuci batu bara

- industri percetakan lan mati lan liya-liyane


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: