ZSC Series Rotary Bell Jinis Sand Mesin mbusak

Katrangan singkat:

Rotary lonceng desander punika teknologi mentas ngenalaken, kang digunakake kanggo mbusak paling partikel wedhi karo diameteripun luwih saka 02.mm ing sumber banyu lan engineering got, lan tingkat aman luwih saka 98%.

Kotoran kasebut mlebu sacara tangensial saka kamar grit lan nduweni tingkat aliran tartamtu, sing ngasilake gaya sentrifugal ing partikel pasir, supaya partikel pasir sing luwih abot dumunung ing tangki pengumpul wedhi ing ngisor tank ing sadawane struktur tembok tangki sing unik. lan kamar grit, lan nyegah sinking partikel wedhi cilik.Sistem angkat udara sing maju nyedhiyakake kahanan sing apik kanggo ngeculake grit.Grit langsung diangkut menyang peralatan separator banyu wedhi kanggo nyadari pamisahan lengkap grit lan limbah.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Rotary lonceng desander punika teknologi mentas ngenalaken, kang digunakake kanggo mbusak paling partikel wedhi karo diameteripun luwih saka 02.mm ing sumber banyu lan engineering got, lan tingkat aman luwih saka 98%.

Kotoran kasebut mlebu sacara tangensial saka kamar grit lan nduweni tingkat aliran tartamtu, sing ngasilake gaya sentrifugal ing partikel pasir, supaya partikel pasir sing luwih abot dumunung ing tangki pengumpul wedhi ing ngisor tank ing sadawane struktur tembok tangki sing unik. lan kamar grit, lan nyegah sinking partikel wedhi cilik.Sistem angkat udara sing maju nyedhiyakake kahanan sing apik kanggo ngeculake grit.Grit langsung diangkut menyang peralatan separator banyu wedhi kanggo nyadari pamisahan lengkap grit lan limbah.

Sajrone operasi, sistem desander jinis lonceng nduweni tingkat aliran inlet lan outlet sing dhuwur, kapasitas perawatan gedhe, efek produksi pasir sing apik, area lantai cilik, struktur peralatan sing prasaja, hemat energi, operasi sing dipercaya lan operasi lan pangopènan sing trep.Cocog kanggo tanduran perawatan limbah gedhe, medium lan cilik.

3
2

Ciri khas

Nalika desander lonceng Rotary mlaku, campuran banyu wedhi lumebu ing kamar grit lonceng saka arah tangent kanggo mbentuk swirl a.Didorong dening piranti nyopir, impeller mekanisme pencampuran beroperasi kanggo ngontrol tingkat aliran lan pola aliran limbah menyang tangki.

Amarga inclination munggah saka slurry agul-agul impeller, limbah ing tank bakal digawe cepet ing wangun spiral sak rotasi, mbentuk negara aliran vortex lan ngasilaken pasukan manungsa waé.Ing wektu sing padha, aliran limbah ing tank dipisahake saka saben liyane miturut aksi gaya geser campuran saka blades impeller.Gumantung ing gravitasi wedhi dhewe lan gaya centrifugal saka aliran swirling, partikel wedhi sing digawe cepet kanggo dumunung ing sadawane tembok tank ing baris spiral, nglumpukake menyang ember wedhi tengah, lan diangkat metu saka tank dening online lift. utawa pompa kanggo perawatan luwih lanjut.Ing proses iki, amba agul-agul cocok lan kahanan kacepetan linear bakal scour partikel wedhi ing limbah lan njaga efek pemukiman paling apik.Bahan organik sing asline nempel ing partikel pasir lan materi kanthi bobot paling cilik bakal mili metu saka ruang grit siklon kanthi limbah lan mlebu proses sabanjure kanggo perawatan terus-terusan.Ing wedhi lan jumlah cilik saka limbah bakal mlebu separator banyu wedhi njaba tank, lan wedhi bakal kosong sawise misahake, Ing limbah mili bali menyang kothak uga.

Parameter teknik

Model

Laju aliran (m3/h)

(kW)

A

B

C

D

E

F

G

H

L

ZSC-1.8

180

0.55

1830

1000

305

610

300

1400

300

500

1100

ZSC-3.6

360

0.55

2130

1000

380

760

300

1400

300

500

1100

ZSC-6.0

600

0.55

2430

1000

450

900

300

1350

400

500

1150

ZSC-10

1000

0.75

3050

1000

610

1200

300

1550

450

500

1350

ZSC-18

1800

0.75

3650

1500

750

1500

400

1700

600

500

1450

ZSC-30

3000

1.1

4870

1500

1000

2000

400

2200

1000

500

1850

ZSC-46

4600

1.1

5480

1500

1100

2200

400

2200

1000

500

1850

ZSC-60

6000

1.5

5800

1500

1200

2400

400

2500

1300

500

1950

ZSC-78

7800

2.2

6100

1500

1200

2400

400

2500

1300

500

1950


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: