Mesin Dekontaminasi Panggangan Seri ZGX

Katrangan singkat:

ZGX seri kothak trash remover punika waos rake khusus digawe saka plastik engineering ABS, nilon 66, nilon 1010 utawa stainless steel.Iki dirakit ing batang rake waos ing urutan tartamtu kanggo mbentuk chain waos rake ditutup.Sisih ngisor dipasang ing saluran inlet.Didorong dening sistem transmisi, kabeh chain waos rake (banyu madhep pasuryan kerja) gerakane saka ngisor menyang ndhuwur lan kaleksanane lebu padhet kanggo misahake saka Cairan, Cairan mili liwat longkangan kothak saka untu rake, lan kabeh proses apa iku. terus-terusan.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

ZGX seri kothak trash remover punika waos rake khusus digawe saka plastik engineering ABS, nilon 66, nilon 1010 utawa stainless steel.Iki dirakit ing batang rake waos ing urutan tartamtu kanggo mbentuk chain waos rake ditutup.Sisih ngisor dipasang ing saluran inlet.Didorong dening sistem transmisi, kabeh chain waos rake (banyu madhep pasuryan kerja) gerakane saka ngisor menyang ndhuwur lan kaleksanane lebu padhet kanggo misahake saka Cairan, Cairan mili liwat longkangan kothak saka untu rake, lan kabeh proses apa iku. terus-terusan.

2
4

Ciri khas

Struktur kompak lan terintegrasi, otomatisasi tingkat dhuwur.Konsumsi energi sing sithik, swara sing kurang lan efisiensi pamisahan sing dhuwur.

Dekontaminasi terus-terusan tanpa sumbatan lan discharge slag sing resik.

resistance karat apik (kabeh bagean obah sing stainless steel lan nilon).

Operasi sing aman.Sistem transmisi dilengkapi proteksi ganda saka proteksi kakehan mekanik lan limiter kakehan.Instrumen limiter kakehan bisa nampilake beban transmisi.Nalika chain ing jero banyu utawa untu rake macet, motor bakal kanthi otomatis mateni daya.Instrumen kasebut nduweni antarmuka ngawasi remot kanggo nyadari ngawasi remot kegagalan mesin.

Parameter teknik

5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: