Seri ZXG saka Central Transimission Mud Scraper

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Prinsip Kerja

Scraper lumpur drive tengah sing digantung utamane kalebu mekanisme drive deceleration, poros transmisi daya, tembok scraper, bantalan ing jero banyu lan scraper tank pengumpul lumpur.Beban kabeh scraper lendhut tumindak ing tengah jembatan kerja tetep ing diameteripun blumbang.

Banyu mentahan mili radially menyang tank overflow sak blumbang sawise mbagekke liwat drum distribusi banyu tengah.Kanthi nyuda tingkat aliran, barang padhet sing dilereni ing awak banyu dipisahake lan dilebokake ing sisih ngisor kolam, sing didorong lan digantung kanthi deceleration.

Sludge wis scraped lan diklumpukake menyang tank ngempalaken endhot tengah dening scraper lan dibuwang metu saka tank dening meksa hidrostatik utawa pump.

3
2

Ciri khas

Struktur prasaja lan pangopènan lan manajemen trep.Operasi stabil, operasi sing aman lan dipercaya.

Efek saka scraping lan ngumpulake endhot apik, lan isi Kelembapan saka endhot kosong.

Aplikasi

ZXG dilereni soko tugas tengah drive lendhut scraper cocok kanggo scraping, ngumpulake lan discharging endhot saka aliran radial (bunder) nawakke sedimentasi karo diameteripun ora luwih saka 20m ing tetanduran banyu utawa tanduran perawatan limbah ing sumber banyu lan proyèk got.Produk kasebut wis lulus penilaian provinsi.Disaranake kanggo menehi rekomendasi produk kanggo Biro Pengawasan Teknis Kementerian konstruksi lan Kementerian mesin Komisi Ilmu lan Teknologi Negara.

Parameter teknik

Model

Diameter blumbang sing ditrapakeΦ(m)

Daya Motor (WK)

Kacepetan linier lumampah pinggiran (m/mi)n

Jumlah tembok scraped

Beban ing loro-lorone (NK)

 

(mm)

 

ZXG-6

6

 

Tangki sedimentasi primer Tangki sedimentasi sekunder

 

19

A

BC

D

ZXG-7

7

 

 

 

22

 

 

 

ZXG-8

8

 

 

 

24

 

 

 

ZXG-9

9

 

 

 

26

 

 

 

ZXG-10

10

 

 

 

29

 

 

 

ZXG-11

11

0.73-2.2 2-3 1.-52.5 2 31 340 320 105 420

ZXG-12

12

34

ZXG-13

13

36

ZXG-14

14

39

ZXG-15

15

41

ZXG-16

16

44


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: